Renovation Underway at Salt Creek Banking Center

VCBC SCBC Laurelville Exterior Render Elevation 073118VCBC SCBC Laurelville Render Elevation RED 073118We have started construction on a full renovation project at our Salt Creek Banking Center in Laurelville. This is now the third branch in a multi-year plan to renovate or replace all of our seventeen offices.

We are pretty fired up about the work we have planned here. In fact, when we saw the architect’s renderings of this office we all said a collective “Oh, wow!”

This renovation will usher into Laurelville a new era of banking that will empower most of our retail staff to help customers with all their needs and will create an atmosphere that is both personal and easy for customers to bank.

The work will begin with an exterior renovation that will include widening the front steps and making them easier to climb. The front door will be replaced with one that is wider and easier to open.

Inside, the interior will be remodeled to open the floor plan and add glass storefronts to three office spaces. Lower ceilings and new paint, carpet and lighting will create a light, bright and airy space to do business. A new history wall will spotlight the town’s heritage. Plus digital signage and iPads will provide customers with a more modern, hands-on banking experience.

During construction, temporary teller stations will be set up at the rear of the building and all customers will be asked to use the rear ADA entrance. Our Laurelville customers have been loyal for many, many years and we look forward to giving them a better place to bank.